Voor het tekenen en schilderen maak ik gebruik van foto's. Daarvoor zijn scherpe, meerdere en goedlijkende foto's van een dier en/ of persoon nodig. Dit is nodig om een goede indruk te krijgen van het karakter, het uiterlijk en de kleuren van het dier. Want daar liggen ook  mijn kwaliteiten, op het portret zult u uiteindelijk uw eigen dier terug zien met zijn eigen uitstraling.

Ik construeer het portret van meerdere foto's, doordat bijvoorbeeld op de ene foto de houding van het dier heel mooi is, terwijl op een andere foto de ogen meer spreken. Zo kan ik van verschillende foto's een mooi sprekend portret maken.

Voor voltooiing van het schilderij of de tekening, leg ik het altijd aan de opdrachtgever voor. Deze kan zijn mening geven er er kunnen nog wijzigingen aangebracht worden.

Indien gewenst kan het schilderij of de tekening ingelijst worden met een passepartout. Geheel naar eigen smaak uiteraard.

De aflevering kan via post, pakket of persoonlijk. Betaling dient tegelijk bij aflevering te gebeuren. Bij aflevering per post of pakket dient betaling vooraf te gebeuren.

U kunt altijd geheel vrijblijvend informatie ontvangen of een offerte toegezonden krijgen.

nb. ik probeer altijd binnen een week te reageren op mails waarbij om informatie wordt gevraagd. Regelmatig komt het voor dat mijn reactie terugkomt omdat de mailbox van degene die informatie wil te vol zit. Ik reageer dan altijd na een paar dagen nog een 1 keer, daarna niet meer.

Tot mijn spijt kan ik wegens drukte de komende maanden geen opdrachten verwerken voor het maken van portretten in verf(acryl en olie) op doek of hout. Opdrachten voor illustratiewerk en tekeningen en portretten in pen en/of aquarel kunnen wel doorgaan, houdt echter rekening met enige verwerkingstijd.